Violet Summer Eyes

by - srpna 02, 2012

Dnes mám pro vás návod na líčení a snad nebude posledním. Mám ráda fialovou a myslím, že na léto je to moc hezká barva pro líčení očí a v kombinaci s černými linkami a jemným stínováním si ji může dovolit jak blondýnka, tak i brunetka, zrzky by měli být u této barvy opatrnější.


  1. Tohle líčení je velmi jednoduché. Nejdříve naneseme na celé spodní víčko světle fialový stín. Štětečky, které jsem použila můžete vidět na každé fotce. V prvním kroku jsem použila klasický štěteček na stíny. 
  2. Jako další naneseme od vnějšího koutku víčka do 2/3 tmavší fialový stín. Použila jsem štěteček, který jsem měla u stínů, ale dobře to půjde i se štětečkem na stíny, který má menší plochu. 
  3. Jako třetí stín naneseme tmavý, a to buď tmavě hnědý, nebo šedý až černý. Tmavý stín nanášíme jen do 1/3 od vnějšího koutku oka.
  4. Důležitým krokem je pomoci štětečku, tzv. blending brush, přejet několikrát celé oční víčko tam a zpět (od vnějšího koutku k vnitřnímu koutku), aby se barvy lehce promísily a získaly stínovaný efekt - tedy stíny "rozblendíme", neboli promícháme.
  5. Nakonec pomocí černé tužky na oči vytvoříme spodní i horní linku uvnitř oka a pomoci tmavého stínu uděláme malou linku pod spodními řasami.
Nezapomeňte použít svou oblíbenou řasenku.


A jak jste na tom s fialovou vy? Používáte ji, nebo se ji vyhýbáte? Dejte mi vědět do komentáře, nebo mi ukažte své fialové líčení na facebooku.

Mějte prima den
Petra

You May Also Like

0 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.