Mixit

by - srpna 03, 2012

Nedávno jsem zabrousila v noci na pořad české televize, kde zapálení "podnikatelé" či lidé mající "dobrý" nápad žádají investory o peníze na základě představení své vize. Uvozovky jsou proto, že ne vždy to jsou podnikatelé a ne vždy je ten nápad opravdu dobrý a nevšední. Nestačila jsem se divit, jak někteří lidé mají nepřiměřené sebevědomí, jsou tvrdohlaví a nedají si poradit. No, myslela jsem, že to vypnu a nebudu si kazit večer. Ale když už jsem měla v ruce ovladač, tak se tam objevili dva sympatičtí mladíci, kteří představili něco tak úžasného, že jsem si řekla, že vám o tom musím napsat.
Tento článek je hlavně pro všechny milovníky müsli. Jedná se totiž o společnost, která nabízí možnost složit si vlastní müsli dle toho, co máte rádi. Pro mě to je vysvobození a už se těším, až si své první müsli objednám. Nemám ráda rozinky a málokdy se mi podařilo najít v obchodě tuhle dobrotu právě bez nich. I když na obalu nebyly napsané, často jsem je tam našla.


A jak to funguje? Máte k dispozici virtuální tubu, do které si své müsli mícháte. Ta tuba vám bude nakonec doručena i ve skutečnosti :-) Mě se tohle balení líbí, protože podle mě to vypadá mnohem lépe než krabice a pytlíky. Jako první si zvolíte cereální základ, což jsou ovesné vločky, lupínky, vláknina, dýňová semínka a mnohem víc. Pak přejdete k druhému kroku, kde si navolíte nejrůznější sušené ovoce, které máte rádi. Na výběr máte na desítky druhů jako švestky, ananas, kiwi, banán, moje neoblíbené rozinky, borůvky, jahody, brusinky a mnohem víc. V dalším kroku si přimícháte ořechy od kešu, lískových ořechů, mandlí až po pistácie. Poslední moje oblíbená část je, že si můžete přidat něco navíc. Já byla překvapena z nabídky lentilek, které si určitě přidám :-) Dále jsou v nabídce čokoládové hobliny, skořice, kakaové polštářky, kakaové kuličky, kávové zrna, sušené ovoce v jogurtu, čokoládě či karobu a v neposlední řadě i Haribo medvídky.

Při mixování své tuby se můžete opravdu vyřádit a nemusíte zůstat u jedné. Namixovat si můžete také kaši nebo jen suché plody a prostě všechno co najdete v nabídce a co vás napadne.
Cena jedné tuby se bude lišit od toho co si do ní vložíte a podle toho co jsem si tak zatím zkoušela je cena sice o něco vyšší než v supermarketech, ale za to vám zaručují kvalitu a obsah bude opravdu takový, jaký si zvolíte vy. A taky, kdo by nechtěl mít doma takovou krásnou tubu, že jo :-) Skvělé je, že během vkládání přísad do tuby se vám ukazují nutriční hodnoty a také poměr surovin ve vaší tubě.

Rozepisovat se již více nebudu, ostatně si to můžete všechno prohlédnout sami na jejich stránkách, odkud jsem si také vypůjčila fotky. A co je skvělé, dopřát si tuto dobrotu můžou všichni z celé České republiky i ze Slovenska. A kdybyste se náhodou nemohli rozhodnout, tak si můžete zvolit jednu z předmixovaných směsí.
Tak já se s vámi pro dnešek loučím a půjdu si zase namixovat nějakou svou dobrotu a rozmýšlet se, kterou si nakonec objednám.
A ještě mi můžete napsat, zda tuhle společnost znáte a nebo, zda vás zaujala.
Mějte prima den
Petra

You May Also Like

0 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.