Tips For October

by - září 21, 2012

Máme už oficiálně podzim a já ho miluji. Je to moje nejoblíbenější roční období a ačkoli bývá zima a prší, tak si ho užívám. Barvy tohoto ročního období jsou naprosto úchvatné, a to hlavně v přírodě. A tak jsem se i pro říjnové tipy nechala inspirovat barvou podzimu.


Každý z nás bude určitě potřebovat deštník, protože srážek bývá v těchto dnech požehnaně a tak proč si nepořídit nějaký v podzimních barvách. Kdybyste chtěli zrovna tenhle, tak si jej můžete koupit se slevou na portálu Slevomat, a to do 25.9.2012 (pro adresu stačí kliknout na odkaz v popisu fotky) . Pokud byste náhodou zmokli, můžete si dát horkou sprchu se zázvorovým sprchovým gelem a pak si zapálit hruškovou svíčku a vychutnat si hrnek horkého čaje.
Pro sychravé dny se taky náramně hodí kožené bundičky a myslím, že tento top, který je ve výběru se k ní bude opravdu hodit. No a protože jsem žena a jako snad každá miluji kabelky, tak proč si nepořídit nějakou pěknou a udělat si radost.

Doufám, že se vám tipy líbí a já budu ráda, když vy dáte nějaký mě, co jste si pořídili nebo si hodláte pořídit právě pro podzimní dny.
Mějte prima den
Petra

You May Also Like

0 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.