September Favourites 2012

by - října 02, 2012

Je začátek října a já vám dlužím článek věnovaný mým top věcem za měsíc září. Žádný dlouhý úvod a pustíme se rovnou do toho.


Mým naprostým favoritem byl jasmínový čaj, který mi moje skvělá kamarádka dovezla z Londýna. Miluji čaje a zvláště ty kvalitní, kde si vychutnáte každý lok a jejich vůně vás omámí. Jasmínový jsem ještě nikdy nezkoušela a tak mě překvapil. Ze začátku jsem si musela zvyknout na hořkou chuť ale teď mě začíná čím dál víc mrzet, že mám v krabičce poslední sáček. Září jsem si nedokázala představit také bez mého čistícího gelu Garnier Fruit Energy o kterém jste se mohli dočíst v mém článku tady. Ještě stále dělá mé pleti dobře a miluji ten pocit čistoty a svěžesti po jeho použití. A když už jsem u té čistoty, tak ta se týká i dalšího výrobku, kterým je sprchový gel Radox s výtažky z mléka a květů magnolie. Kromě toho, že je růžový tak taky krásně voní a pokožku mi nevysušuje. Kupovala jsem ho za 50,- což je příjemná cena a pokud ho budete používat s mycí houbou tak ne jenom že vám dlouho vydrží, ale ještě si prokrvíte kůži. Posledním kosmetickým výrobkem je moje nová řasenka  Avon Super Extend Extreme Mascara. Koupila jsem si ji za 120,- a musím říct, že tak dobrou řasenku jsem dlouho neměla. Osobně s řasami problém nemám, ale každé vylepšení stojí za to. Má skvělý kartáček a černá není nijak přehnaná, takže vypadá přirozeně a přitom řasy prodlouží, natočí a zvýrazní.


Září nebylo ale pouze o kosmetice. Můj byt zdobily po většinu dní překrásné slunečnice a podzimní listí. Miluji barevnost listí a zářivou žlutou slunečnic. Doma to hned vypadá líp a navíc veseleji. Ostatně, kvetoucí květiny byt vždycky oživí

Doufám, že i vy jste si v září našli něco svého oblíbeného a jestli se chcete pochlubit budu jedině ráda, třeba něco příště vyzkouším.

You May Also Like

2 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.