New in: Dárečky z Avonu

by - května 29, 2013

Narozeniny jsem měla sice už v březnu, ale protože jsem se s některými lidmi neviděla, dostala jsem dárečky až teď. Má to docela výhodu, protože si narozeniny připomenete a zase si užijete trochu té narozeninové nálady, což se někdy docela hodí, nebo aspoň u mě, protože na narozeniny mám skvělou náladu a nenechám si ji ničím zkazit. A co jsem vlastně dostala? Takový balíček s výběrem kosmetiky od Avonu. Byla jsem se z něj moc nadšená, nejen že jsem to nečekala, ale hlavně obsahoval vše co mám ráda, nebo co jsem chtěla vyzkoušet.


Vlasový sprej s vůní třešňového květu. Já mám moc ráda, když mi vlasy voní a některé šampóny bohužel tu vlastnost nemají, že mi jejich vůně vydrží a tak budu mít aspoň tento sprej.


Dalším kouskem byl parfém Incandessence s vůní tulipánů, orchidejí, pivoněk a jemných karibských dřevin. Tuhle vůni jsem milovala už když ji používala moje máma a teď ji budu mít i já, takže nejen že budu hezky vonět, ale ještě mi bude připomínat domov. Aby mi to i slušelo, tak o to se postará lesk na rty v odstínu pink radiance a o mou pokožku se postará vyživující tělový krém s minerály z Mrtvého moře (o něm vám určitě přinesu recenzi, prý je skvělý a právě tento výrobek jsem chtěla moc vyzkoušet).

Máte zkušenost s některým výrobkem? Co vy a kosmetika Avon?

You May Also Like

24 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.