{Christmas countdown} 17 days till Christmas: Milý Ježíšku!

by - prosince 07, 2013

Vánoce se blíží, dalo by se říci, že jsou za rohem a důkazem je také to, že všude jsou vidět vánoční stromečky, pohádková výzdoba, v obchodech hrají vánoční písně a na ulicích potkávám lidi s dárkovými taškami a balícími papíry. A jelikož nám chybí už jen pár dní na to, abychom si rozbalili pod stromečkem své dárky, tak vám dnes přináším obrázkový dopis Ježíškovi, ve kterém jsem mu naznačila, co bych si pod ním přála najít já.


1. etažér

Miluji nejrůznější skleněné podnosy a momentálně toužím opravdu moc po etažéru. Jen si nejsem jistá, jestli chci více skleněný nebo bílý porcelánový a tak to nechám náhodě a počkám, jestli nenajdu nějaký pod stromečkem.

Zdroj: tady a tady

2. náramek Michael Kors

U tohoto náramku to byla láska na první pohled. Vyskočil na mě na internetu když jsem si vybírala hodinky. Nevím sice jak reklamy na googlu přišly na to, že by tohle byla moje cenová kategorie a že by se mi něco takového mohlo líbit, ale každopádně po rozkliknutí banneru se moje myšlenky začaly soustředit na jedno..."chci ho".

Zdroj: tady

3. cvičební podložka

Když jsem chodívala na skupinové cvičení, tuhle věc jsem nepotřebovala, byla tam k dispozici, a doma jsem si vystačila s ručníkem. Od té doby, co jsem veškeré své cvičení přemístila do obýváku je to pro mě nezbytnost, kterou potřebuji, jestli se nechci v nejbližších dnech přerazit v důsledku uklouznutí například při plankingu.

Zdroj: tady

4. pásky

Pásků není nikdy dost a já si je poslední dobou zamilovala, takže Ježíšku, neboj se přinést mi alespoň jeden. A nebo dva, tři...

Zdroj: tady

5. psaníčko

Po nějakém psaníčku toužím už dlouho, ale sehnat nějaké, které by se mi líbilo na 100% je opravdu těžké. A tak doufám, že se to podaří třeba někomu jinému a pod stromečkem si nějaké rozbalím.

Zdroj: tady

6. náhrdelník

Po výraznějším náhrdelníku jsem se začala dívat, když jsem objevila jeden opravdu skvostný ve šperkovnici mé sestry. A protože jsem chtěla, abych si měla o co letos napsat ve vánočním dopise, tak jsem si zatím sama žádný nepořídila.

Zdroj: tady a tady

7. předplatné 

Jako milovnice dobrého jídla a taky kuchařka ve volných chvílích si přeji předplatné časopisu Apetit. Už teď jsem se zapřísáhla, že jestli mi bude opravdu naděleno, tak budu poctivě každý týden vařit alespoň jeden recept z aktuálního čísla a určitě vám pak třeba i nějaký ten recept napíšu do článku.

Zdroj: tady

Psali jste letos dopis Ježíškovi? Co si přejete?

You May Also Like

13 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.