Makeup Revolution

by - prosince 14, 2014

Londýnská značka Makeup Revolution dorazila i na český trh, ale to už jistě víte, a já jsem ráda, že jsem měla možnost vyzkoušet některé vybrané výrobky. Protože je tato značka vyhlášena především svými paletkami, tak i já jsem jednu otestovala. Ale není všechno zlato co se třpytí, proto jsem zabrouzdala i do jiných vod a udělala si takový malý průřez celou nabídkou.

Jako první jsem si posvítila na oboustrannou rtěnku. Odstín Yesterday's Favourite byl jasnou volbou, protože mám slabost pro červenou. U odstínů je to vždy risk, ale swatche, které má e-shop u výrobků jsou odpovídající /alespoň u těch výrobků, které jsem testovala/, takže se na ně můžete při výběru spolehnout. A jak si vedla samotná rtěnka? Je nádherně matná a přitom vám rty nevysuší. Pro trochu záře ji můžete přetřít leskem na rty, který je v perfektně padnoucím odstínu k samotné rtěnce. Já si ji oblíbila. Během dne mi ji stačilo oživit dvakrát až třikrát, podle toho jak často jsem si dopřávala něco dobrého k jídlu nebo pití. Ale nebojte, ona je vytrvalá a nějaké to malé občerstvení přečká. Jediné, co bych ji mohla vytknout je velikost, protože oproti klasické rtěnce je to nezvyk, ale někam ten lesk nacpat museli, že jo. 

Určitě to není poslední rtěnka, kterou od této značky mám a konkrétně tuhle potřebuji ještě v odstínu Everything's alright, It's my life a Life is what you make it.
















na sobě mám rtěnku, tvářenku, tmavě hnědý oční stín z paletky a nejtmavší stín z paletky na úpravu obočí z tohoto článku


Oční stíny v odstínu Give Me More jsou sami o sobě výrazné a jejich pigmentace je dobrá. Očekávat můžete hnědý základ s šedým nádechem a lehkým shimmerem. Přesně takový stín, který mi doma v mé sbírce chyběl. Používám ho na celé víčko a dolaďuji ho tmavším až černým odstínem.

Sadu na úpravu obočí jsem volila v odstínu light medium a nevím, jestli jsem neměla sáhnout po té tmavší. Malou pinzetu nevyužiji, ale štěteček je povedený a praktický. Obočí vypadá po nanesení stínů přirozeně, ale já musela použít celkem dost množství /proti tomu, jak jsem zvyklá u své současné paletky/, aby se mi jej podařilo dokreslit a zvýraznit. Voskový krém obočí krásně zafixuje a nejlépe se nanáší prstem, kterým obočí jednoduše vytvarujete.

Lak na nehty v odstínu Love etc je moc fajn. Je sice tekutější a štěteček lak čárkuje, takže to chce trpělivost, ale při nanesení dvou až tří vrstev získáte krásnou a lesklou barvu. Lak mi vydržel tři dny bez poškození, což je u mě výborný výkon. Běžně se mi už na druhý den odlupují špičky.

Poslední výrobek z této skupinky je zapečená tvářenka, odstín Love Me The Best jsem si zamilovala. Při nanášení si dávejte pozor, protože je opravdu skvěle pigmentovaná. Já se při prvním vyzkoušení nechala trochu unést a pak jsem se divila, jak mi štětec zčervenal a musela jsem provádět korekturu pudrem. Marfuša už totiž není v módě.





No a nakonec ty vyhlášené paletky. Essential Mattes je pro mě dokonalým pomocníkem. Všechny mé paletky obsahují vždy nějaký třpytivý stín ale tahle ne. Konečně paletka, která je celá matná. Pigmentace je perfektní, i když světlejší stíny pokulhávají za těmi tmavšími a výdrž je pro mě také skvělá. Celý den mi nevydrží ale jestli já někdy najdu celodenní oční stín, bude to zázrak. Já ji miluji a nemám co bych ji vytkla.




Tahle značka mě přesvědčila, že si zaslouží být na top místě mezi těmi levnějšími a troufám si říct, že by za sebou nechala i kdejakou tu dražší. Určitě jste si všimli, že má hodně podobné, ne-li stejné obaly jako MUA, ale tahle mladice, která byla založen v březnu 2014 je daleko před ní. Kdyby mi někdo nabídl doživotní testování novinek, tetelila bych se blahem.

Už jste něco od této značky stihli vyzkoušet? Nebo po nějakém výrobku toužíte?

You May Also Like

13 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.