Jemná manikúra

by - ledna 15, 2015

Celý podzim a zimu jsem nosila výrazné barvy laku na nehty. Červenou střídala hnědá, další týden to byla tmavě fialová a nedávno jsem odlakovala vínovou. Po všech těchto barvách jsem dostala chuť na něco jemnějšího. Takže jsem vzala všechny své laky na nehty a vybírala jsem několik minut. Nakonec jsem zvolila lak od Yves Rocher v odstínu Rose Pastel, který jsem vlastně použila poprvé.

Samotný lak na nehty obsahuje úplně jemné třpytky, takže nehty nepůsobí tak obyčejně a krásně se lesknou. Všeobecně laky se shimmerem moc nevyhledávám, ale tento jsem tenkrát koupila bez jediného zaváhání. Při lakování bohatě postačí jedna vrstva, já jsem nanesla dvě, protože jsem chtěla docílit trochu sytější barvy. A abych to celé vyšperkovala, tak jsem si na prsteníček nanesla svrchní lak od Avonu Color Trend Silver Plated, který obsahuje větší stříbrné třpytky. Ty se postarají o oživení celé manikúry.

Jako pomocníky jsem si vzala podkladový lak pro vyrovnání povrchu nehtů od Yves Rocher a sprej od Avonu, který urychluje schnutí. Oba produkty mám moc ráda a používám je skoro při každém lakování nehtů.


Myslím, že jemnější laky na nehty teď budu používat hodně často. Posledního půl roku jsem je dost zanedbávala a tak je trochu opráším a třeba vám zase někdy příště některý z nich ukážu v akci. Vy my zatím můžete napsat jaké barvy laků máte rádi a jestli je střídáte třeba podle ročního období, nebo je ladíte k oblečení a nebo to vůbec neřešíte.

Máte nějaký oblíbený lak na nehty, který bych měla určitě vyzkoušet?


You May Also Like

28 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.