novinky Makeup Revolution

by - června 13, 2016

Před nějakou dobou se mi do ruky dostaly novinky od značky Makeup Revolution. Už z dřívějška mám doma pár kousků a červenou oboustrannou rtěnku s leskem jsem si opravdu zamilovala. Nosila jsem ji po celou dobu našeho pobytu v Rakousku, kde jsme byli minulý rok a tam jsem se přesvědčila v tom, že je vážně skvělá. Mimochodem na vlogy z Rakouska, kde uvidíte rtěnku v akci se můžete podívat na youtube (video - vlog z Rakouska ).

A teď už k těm novinkám. Na mou první reakci se můžete podívat také ve videu (video - unboxing), kde jsem sice řekla mé první dojmy, ale to, jak na mě výrobky zapůsobily v akci, jsem si schovávala až pro blog.

Jako první jsem se pustila do testování čokoládové paletky I♥MAKEUP s názvem Slaný karamel. Od pohledu je doslova k nakousnutí. Moc se mi líbí kombinace barev s kterou si může člověk během malování pohrát a vytvořit tak nepřeberné množství vzhledů. Pigmentace je úžasná, a to jak při nanášení prstem, tak také štětcem. Tím ale bohužel má pozitiva končí. Co se výdrže týče, tak jsem byla hodně zklamaná. Po dvou hodinách začaly stíny lehce blednout a objevila jsem první náznak slévání do čárky. Po dalších dvou hodinách byly téměř celé oční stíny vyblednuté a na oku byla jasná čára, do které slily. Dala jsem jim novou šanci i s podkladovou bází. Abych otestovala rovnou další produkt, o kterém vám povím podrobněji jindy, použila jsem tu od značky Freedom. Výdrž očních stínů se prodloužila přibližně o hodinu, což mi jako zrovna dvakrát skvělý výkon nepřijde. 

Abych ale stínům úplně nekřivdila, protože vím, že mám mastná víčka a většina stínů mi po pár hodinách zmizí, zapojila jsem do testování i sestru. Té naopak stíny vydržely téměř celý den i bez báze. Mně to však mrzí, protože jsem se těšila, že budu mít skvěle pigmentované oční stíny pro celý den a takto budu muset paletku poslat dál. 

Druhý produkt, který jsem testovala byla rtěnka Rose Gold v odstínu Red Carpet. Hned za začátku jsem ji podrobila opravdu těžké zkoušce, a to návštěvě zubaře. Paní zubařka si asi klepala na čelo, proč jsem přišla na kontrolu a menší zákrok s červenými rty, ale já to viděla jako skvělou příležitost pro testování. Rtěnku jsem nanesla asi tak půl hodiny před samotnou prohlídkou, která trvala všeho všudy dvacet minut. To, že jsem našla rtěnku i pod okem bych asi pominula, ale barva tam nějaká zůstala a vypadalo to, že se i drží na svém místě a nevypadám jako klaun. A tak jsem si říkala, že jsem našla konkurenci pro mou oblíbenou oboustrannou rtěnku. Druhý den jsem se však tak trochu vyvedla z omylu. Rtěnka mi bohužel na rtech nevydržela ani dvě hodinky a to jsem nejedla. Barva navíc po hodině vypadala tak, že by už potřebovala trochu oživit. Přijde mi to škoda, protože ten odstín je vážně úžasný.

Do třetice všeho dobrého a nebo zlého. Poslední kousek v mém testovacím balíčku byla matná tvářenka v odstínu Beloved. Ten odstín jsem si zamilovala a pro léto je podle mě naprosto úžasný. Pigmentace při nanášení prstem je taky výborná a velmi obstojná je i výdrž. Co mě ale naprosto rozčarovalo bylo to, jak tvářenka práší při nanášení štětcem, a to opravdu hodně. Když už se mi podařilo nějak tvářenku pomocí štětce nanést na tváře, byla pigmentace slabší a tak to chtělo několik vrstev. Právě tvářenka mě mrzí asi nejvíc, protože jsem si ten odstín zamilovala a těšila jsem se, jak ji budu nosit. Možná nakonec překousnu to, že bych ji musela nanášet prsty a nechám si ji, protože tak krásně přirozenou, matnou a přitom svěží barvu jsem dlouho neviděla.

Popravdě jsem z novinek trochu rozčarovaná. Nevím, jestli jsem měla zrovna nešťastný výběr, ale když výrobky srovnám právě s oboustrannou rtěnkou, kterou miluji, tak musím říct, že to tato značka umí lépe. Na každé novince jsem našla něco, co jsem si opravdu oblíbila a čím mě dostala, ale při celkovém pohledu by mi asi zabíraly místo v koupelně trochu zbytečně.

Má někdo zkušenost s těmito novinkami?


You May Also Like

13 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.