Co přinese rok 2017?

by - ledna 01, 2017

Sedím naproti vánočnímu stromečku a občas se zahledím do bílých světýlek, které mi připomínají třpyt námrazy, která zdobí naši zahradu v posledních dnech. Je mi příjemně a vůbec si nedělám starosti s tím, že za pár hodin skončí jedna kapitola, další kalendářní rok. Spousta lidí sumarizuje, hodnotí a přemýšlí nad tím, jakých těch téměř čtyřista dní bylo. Já se letos rozhodla, že nad tím přemýšlet nebudu a nebudu ani hledět do budoucna a ptát se, co přinese rok 2017.

Když jsem ptala přítele, co budeme v tom nadcházejícím roce dělat, jaké jsou plány, očekávání a přání, odpověďěl mi jednoduše "budeme pokračovat dál". V tu chvíli jsem si uvědomila, že má pravdu. Zlomový den totiž může být kterýkoli. A tak si symbolicky připijeme, dáme si novoroční pusu a necháme se překvapit, co nám ta sedmnáctka na konci přinese. Ať už to bude cokoli, budeme dělat vše pro to, aby to bylo báječné, dělalo nás to šťastnými, spokojenými a abychom se chopili každé příležitosti, která se nám naskytne. A když bychom se potřebovali občas odlepit ode dna nebo bychom potřebovali nějakou vzpruhu, tak na tom zapracujeme. 

A to přeji i vám! Pokračujte v tom, co máte rádi a dělejte vše pro to, abyste byli šťastní a spokojení. Pro někoho to jsou velké věci, pro jiné maličkosti. Je na každém z vás jak se k tomu dalšímu roku postavíte a já doufám, že budete stát vždy tak, aby šly stíny za vás a před vámi svítilo jen to dobré.


You May Also Like

7 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.