Jiskra pro každý den

by - ledna 09, 2017

Každý den se snažím najít něco, co mi ho rozzáří. Něco malého, co mi zvedne náladu, co mi připomene, že jsou věci, které mě baví, co mám ráda, co se mi líbí. A něco takového by si měl umět najít každý z nás.
Od té doby, co jsem dostala hrníček s názvem mého blogu mám vlastně takovou každodenní jistotu, že budu mít pořád na očích něco, co mě naplňuje a co mě dělá šťastnou. Musím se tak trochu přiznat, že je mi pořád líto ho používat. Možná mám strach, že mi upadne a zbydou mi jen střepy. A tak si zatím hoví na poličce, kde ho nepřehlédnu a kde mám na něj výhled pokaždé, když zasednu ke stolu a chystám se psát článek. Je to taková moje každodenní dávka inspirace a hnací motor, čímž jste ostatně také i vy, čtenáři.


Jakousi jiskru do všedních dní mi ale vnáší také šperky. Před nějakou dobou jsem si posteskla na instagramu, že by se mi líbily kvalitnější náušnice v podobném provedení, které mám již doma. Ty, co ukrývala má šperkovnice ještě donedávna byla totiž levná bižuterie a já chtěla něco, co mi vydrží trochu déle. Proto, když přišla e-mailem nabídka spolupráce od e-shopu Juvelora, který nabízí šperky a já tam objevila právě ony podobné náušnice, neváhala jsem a na email jsem odpověděla kladně. K náušnicím jsem objevila i totožný přívěsek na krk a já měla jasno v tom, co chci do své šperkovnice. Krásná krabička s růžovou mašlí a látkové pytlíčky, které budou skvělé pro přepravu šperků při cestování, udělaly z otevírání balíčku příjemný zážitek. Šperky jsou navíc nádherné, třpytí se přesně tak, jak jsem si představovala a ve skutečnosti vypadají možná ještě lépe než na obrázku. 

Posledním kouskem, který mi prozářil poslední dny, je dřevěný jelínek od mé sestry. Tyhle jelínky, ať už dřevěné nebo keramické jsem vždycky obdivovala, ale protože jsem nebyla schopna rozhodnout se, jakého vlastně chci, tak jsem si žádného nekoupila. A tak jsem ráda, že to někdo rozhodl za mě. Občas je potřeba, aby nás někdo popostrčil. Jelínek se nám skvěle hodí do interiéru, dá se s ním kouzlit při vytváření nejrůznějších dekorací, a navíc je neuvěřitelně fotogenický.

Jak vidíte, tak i maličkosti, ano v tomto případě hmotné, můžou vnést jiskru do všedních dnů a je na vás, abyste ty maličkosti objevili. Možná je máte doma, možná vám je někdo nabízí a vy to nevidíte anebo vám je někdo nadělí a na vás je, abyste to poznali.

Jaká maličkost vám v posledních dnech prozářila den?

You May Also Like

16 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.