Nedělní podvečer u nás doma

by - května 14, 2017

Venku bubnují poslední kapky deště do okapu, já popíjím čaj, mezitím mi zasychá čerstvá manikúra a na okně mi hoří čokoládová svíčka. A protože je to poklidný nedělní podvečer, rozhodla jsem se, že vás pozvu k nám domů a nechám vás na pár okamžiků, abyste ho strávili se mnou. Protože jen co mi to lak na nehtech dovolí, půjdu si protáhnout kosti ven, na čerstvý vzduch, který je po dešti vždycky tak nějak více svěží než kdy jindy.

___________________________________________________________________

TAKY MILUJETE TEN DOKONALÝ VZDUCH PO DEŠTI?
___________________________________________________________________


Někdo nemá rád pondělky, někdo nemá rád neděle. A já se tomu ani moc nedivím, vždyť obojí tak nějak značí, že nás čeká zase pěkný koloběh. A možná proto mám téměř každé nedělní odpoledne relaxační a pokaždé si vymezím pár minut jenom pro sebe. Dnes je mám vlastně i pro vás.

Nedělní manikúra je už taková má malá tradice a já už kolikrát od pátečního odpoledne přemýšlím, jakou zvolím barvu. Většinou to ale stejně na poslední chvíli změním podle aktuální nálady. Pokud by vás zajímalo, jakou jsem zvolila pro začátek nového týdne, utíkejte na instragram a mrkněte do stories.

Nedávno jsem vám na instagramu také ukazovala, že chystám pro přítele jeden tajný projekt. A protože byl tak tajný a já nemohla mít všude upozornění na termín, kdy by měla být celá věc dokončena, tak se mi to trochu zpozdilo. A tak na projektu pracuji ještě dnes a tak trochu doufám, že to stihnu alespoň do letošních Vánoc. Ale nebojte, k narozeninám jsem vymyslela náhradní plán a i ten byl úspěšný.

Neděle je i den plánování. S přítelem zasedneme k našemu jídelnímu stolu, popíjíme kávu nebo dobré víno a plánujeme několik dalších dní. Občas si říkám, že jsem vážně vděčná za diáře, a to za papírové i elektronické. Ty nejdůležitější mezníky si pak značíme do rodinného kalendáře, který nám naděluji každý rok pod stromeček. Je to úžasný způsob, jak si připomenout události předchozího roku a mít ty nejlepší momenty na očích. Mně osobně se osvědčila firma ePrinter, která má kalendáře za super cenu a má úžasnou kvalitu. Fotky si navíc na konci roku můžu vystřihnout a založit do alba. Takže má kalendář vlastně dvojí využití. A ne, tohle není reklama, jenom vím, kolik mi dalo práce najít kvalitní a cenově přijatelnou tiskárnu. Tak se to třeba bude hodit i někomu z vás.

A víte co je na tom plánování ještě výborné? Že je to jedna z chvil, kdy jsme s přítelem oba dva offline. A těch je v dnešní online době bohužel málo. A dnes to bude ještě více dokonalé, protože se nám vrátil z celodenního výletu Pan Vločka, což je ten krasavec v kalendáři, a hoví si se Stacie pod krbem a čekají, kdo z nich si bude moci obsadit umělou kožešinu pro podvečerní spánek. A to je vlastně pro mě takové znamení, že bych se s vámi dnes měla rozloučit a jít se přidat do rodinného kruhu a užít si těch pár minut bez okolního světa.

Doufám, že jste si tu nedělní chvilku se mnou užili a já vás zase někdy pozvu dál.

Jak trávíte nedělní podvečer vy?
Nabíráte síly na nový týden odpočinkem nebo raději aktivně?

You May Also Like

4 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.