Podzimní maličkosti

by - listopadu 28, 2017

Listopad se nám chýlí ke konci a spolu s ním i podzim. Barevné dýně a padající listí budou mít zase na rok klid a my se začneme soustředit na všude blikající světýlka, námrazu a netrpělivě budeme očekávat příchod kouzelného adventního času, který je už za rohem. Ale o tom dnes psát nechci.

___________________________________________________________________

AČKOLI ADVENTNÍ ČAS ZBOŽŇUJI, TAK PODZIM STÁLE KRALUJE.
___________________________________________________________________


Možná za to může právě ta všudypřítomná barevnost, ta nepopsatelná vůně vzduchu, kdy se léto střídá se zimou. Romantická atmosféra na každém rohu a tajuplné ranní mlhy. Jak já miluji podzim. Ten seznam důvodů by mohl být téměř nekonečný a zahltil by spousty stran doposud nepopsaných listů.

To by mě zajímalo, kolik milovníků podzimu tady mám a jaký důvod byste na ten papír připsali právě vy?!



 
Letošní podzim mi zpříjemňovaly snad stovky maličkostí. Absolutně dokonalá vůně svíčky WoodWick Apple Harvest byla ale top. Ta vůně mě přenesla na chalupu, kde se v troubě pekl jablečný koláč se skořicí. Zamilovala jsem si ji. Navíc praskající knot dodal celému požitku absolutní pomyslnou třešničku na dortu. A vidíte ten design? Kdo by odolal. 
 
Čemu jsem já mimo jiné v posledních týdnech neodolala jsou přizpůsobivé rtěnky a balzámy, které se zabarví podle vašich rtů. Miluji tu hravost, moment překvapení a originalitu. Na těchto rtěnkách jsem tak trochu ujížděla už na střední, a to hlavně v zimě. Věděla jsem, že jsou do školy tak akorát, protože jsou decentní, rty hydratují a žádná spolužačka nebude mít stejný odstín. Zní to skvěle že? 

Nádhernou jemně fialovou barvu, která podtrhne mé rty mi zajistí balzám Oriflame The ONE. Když jsem ho viděla v nabídce této značky, bylo mi úplně jasné, že to je kousek přesně pro mě.


A protože mi k takovému odstínu chyběly ty pravé oční stíny, nechala jsem si přibalit rovnou i paletku The ONE Naturelle, která ukrývá ty pravé podzimní barvy. Dokonalá kombinace s kterou se dá vykouzlit přirozený denní look a také výraznější líčení na večerní rande. Jen mě strašně mrzí, že ani tyto oční stíny mi nevydrží celý den. I tak chci ale zastoupení této značky poděkovat, protože mi zaslané produkty podzim zpříjemnily a daly mi vzpomenout na báječná léta na střední.

Až jednou najdu produkt, který mi na očích vydrží celý den, vymyslím na jeho počest něco speciálního.

A jestli bylo něco, co udělalo ten váš podzim speciálním, tak mi to určitě napište. Jen se nezapomeňte vrátit na úvodní stránku a rozkliknout si přímo komentáře, protože jinak si o tom nepřečtu a to by byla velká škoda.

- Petra -

You May Also Like

2 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.