BB espresso shop

by - listopadu 14, 2017

Když jsem tuto kavárnu viděla poprvé, zatím jen na internetu, věděla jsem, že ji musím navštívit. Hlavně kvůli interiéru. Miluji ušáky a už několik let se nemůžu rozhodnout, jakého si pořídit domů. V této kavárně jich je hned několik, a proto jsem měla od začátku jasno, že tohle bude to mé místo, nejen pro tvoření. 

Vždyť co je lepšího, než se uvelebit do nejpohodlnějšího křesla co znám, popíjet dobrou kávu a myšlenky, které v té záplavě spokojenosti volně plynou, ještě za čerstva zapisovat.

Při druhém setkání, opět skrz instagram, jsem si všimla nabídky sezónních dortů. To už jsem byla přesvědčená, že jsem našla podnik, kam se chci vydávat pravidelně.


___________________________________________

OSOBITÝ INTERIÉR A BOŽSKÉ DEZERTY
___________________________________________

To by v podstatě stačilo k tomu, aby člověk pochopil, jaká tato kavárna je. Jenže to vám nemůžu udělat.

Musím vám napsat o citátech, nejen pro milovníky dobré kávy, které zdobí všechny zdi. A už vůbec nesmím opomenout ten nejdokonalejší dýňový dort, který jsem kdy jedla. Když tak nad tím přemýšlím, byl to asi jeden z nejlepších dortíků, které jsem kdy ochutnala. Neskutečně jemný a chuťově vyvážený. Opravdový požitek.

A taky nesmím opomenout výbornou kávu a latte art, což celý zážitek ještě umocnilo. Kdo by po všech těch srdíčkách a kapradinách čekal labuť!? Já rozhodně ne. A byla to milá pomyslná třešnička na dortu.




Útulnou kavárnu BB espresso shop najdete v Kladně, v uličce s javory, na které vidíte skrz velká okna.

Pokud se tam vydáte, určitě mi o tom napište. A jestli máte tip na nějakou vaši oblíbenou kavárnu, podělte se o ní dole v komentářích. Komentáře jdou bohužel nově přidávat pouze z hlavní stránky blogu, kdy nerozkliknete samostatný článek, ale kliknete přímo na komentáře. Doufám, že vás to neodradí, protože vaše zpětná vazba je pro mě důležitá.

- Petra -

You May Also Like

2 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.