Ke štědrovečernímu stolu

by - prosince 24, 2017

Štědrý den je pro mě tím nejkrásnějším okamžikem. Ačkoli miluji podzim, tak stromeček, ozdoby, vůně cukroví a rodina jsou pro mě nejvíc. A taky dárky - nebudu se tajit tím, že se těším na to, co si pod stromečkem rozbalím a na to, jak se budou tvářit ostatní, až uvidí, co jsem jim vymyslela já. V neposlední řadě se celá rodina těší na večeři - tradiční rybí polévku, kapra a bramborový salát.

__________________________________________________

ŠTĚDRÝ VEČER JE U NÁS SLAVNOSTNÍ UDÁLOST
__________________________________________________

A podle toho také volíme kousky z našeho šatníku, žehlička na vlasy se nezastaví a náš make-up se snažíme doladit k dokonalosti. 


Během roku jsem se zamilovala do výrobků Oriflame z řady Giordani Gold, která nejen že vypadá luxusně, ale je skvělá i v tom, co umí. Make-up se stal mým každodenním pomocníkem, protože vytvoří téměř dokonalou pleť a přitom nepůsobí jako maska. Pro jiskru v obličeji mi slouží rozjasňující tyčinka. Třpytu na vánoce není nikdy dost.

Červené rty jsou samozřejmostí, přemýšlím, jestli jsem měla na rtech někdy jinou, než červenou. I proto byla letos jasnou volbou rtěnka v této barvě. Oční stíny jsem volila v zemitých tónech. Mramorované oční stíny ve fialové a zlatavě hnědé skvěle doplní mé tmavě zelené šaty. Prodlužující řasenka bude pomyslnou tečkou za mým štědrovečerním make-upem.


Šaty jsem sehnala na poslední chvíli v Lidlu a zamilovala jsem se do nich. Dokud jsem si je neoblékla, vypadaly obyčejně, ale jakmile jsem se viděla v zrcadle, přišly mi perfektní. Konečně šaty, které mi po pár letech padly.

A tak si užiji dnešní štědrý večer ve společnosti rodiny a v těch mých šatech.

A vám přeji nádherné svátky!

- Petra -


Článek vznikl ve spolupráci s Oriflame.

You May Also Like

3 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.