Krásný dekolt do šatů

by - prosince 21, 2017

Sezóna společenských šatů je v plném proudu. Ať už si oblečete ty své oblíbené na večeři s přáteli, na firemní večírek a nebo sáhnete po něčem trochu luxusnějším na ples, všechny si zaslouží, aby byly nošeny s noblesou. A vy se musíte cítit dokonale a žensky.

Velkou roli hrají také šperky, které jsou tím důležitým, podtrhujícím detailem. A nejen náhrdelník, ale také samotný výstřih u šatů by měl váš dekolt jen podtrhnout, ne ho překřičet a být jakýmsi maskujícím prvkem.

Jenže pro hezký dekolt je potřeba také něco udělat, ne jen spoléhat na geny a nebo lékařskou pomoc. A proto jsem se opět spojila se značkou GERnétic a zašla jsem si na ošetření, které by mělo tomu krásnému výstřihu trochu pomoci.


Samotné ošetření spočívalo v nanášení tonika Seino a krému Macro 2000, nejprve na záda. To proto, že záda musí být pro prsa oporou. A pak už následovala část, kdy se produkty nanášely přímo na prsa a dekolt. Ošetření je již lehce intimní, ale pokud svou kosmetickou poradkyni znáte a důvěřujete ji, nemáte se čeho bát. Trojici výrobků uzavřel koncentrát Endo Spécial+. Aby mohly aktivní látky pronikat jednotlivými vrstvami kůže ještě intenzivněji, byla mi nanesena také maska Masque Mineral, která se krásně sama zahřeje.

Musím říct, že již po samotném ošetření vypadal dekolt výrazně lépe. Vyživeně a zpevněně. Nepředstavujte si ale absolutní dokonalost a souměrnost, jakou vídáte na obálkách časopisu. Přeci jen jsem neabsolvovala proceduru ve Photoshopu, ale kosmetické ošetření.

Abych ale mohla v péči pokračovat i doma, odnesla jsem si tonikum na poprosí Seino a jsem velmi zvědavá, jestli a jak bude účinkovat. Ale po téměř měsíčním používání je pokožka vážně krásně vypnutá.


Abych ale nenechala nic náhodě, rozhodla jsem se, že po vypotřebování tonika přidám pár cviků na prsní svaly navíc. Netoužím po té dokonalosti z obálky, ale podívat se na sebe do zrcadla a říct si, že je to dobrý, to taky není k zahození.

A protože jsem na začátku mluvila o těch krásných šatech, tak tady máte malou ukázku těch, které bych si dovedla představit sama na sobě. Ať už na té slavnostní večeři a nebo za zvuku valčíku. Inspiraci jsem hledala převážně na Zoot a Bonprixu, kde bych si vybrala hned několik kousků. A pokud chcete mít všechno hezky pohromadě, pak navštivte Glami.



A i vy samotné pečujte o své tělo a nezapomeňte, že dekolt se nikdy nevynechává. A jestli už o něj pečujete,  můžete nám ostatním dát pár tipů, třeba i na vaše oblíbené cviky nebo sportovní aktivity, kterými si dekolt zpevňujete. A taky mi můžete napsat, jestli by se vám některé z šatů líbily.

- Petra -

Článek vznikl ve spolupráci s GERnétic.

You May Also Like

3 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.