Jarní restart pro pleť

by - května 15, 2018

Nejen zima, ale také každodenní stres a únava zanechali na mé pleti známky zašedlosti. Posledních pár měsíců bylo náročných. Ty hlavní důvody jsem vám nastínila již v jednom z minulých článků - klik. Abych za vším udělala tlustou čáru, odjela jsem nabrat nové síly do zahraničí, začala jsem plánovat novou budoucnost, postavila jsem se k životu jiným směrem a svěřila jsem se do rukou šikovné Blanky, která vdechla novou svěžest mé pleti.

______________________________________________________________

TAK TROCHU JSEM ZMÁČKLA POMYSLNÉ TLAČÍTKO RESTART
______________________________________________________________

O úniku do ciziny si můžete přečíst v článku "narozeninový road trip" a dnes vám napíši pár slov o mé další návštěvě v GERnétic.

Vitalizační ošetření obličeje, které jsem podstoupila provázely produkty z mořské řady Marine Line. Příjemná vůně doprovázena ladnými pohyby rukou kosmetičky mě tentokrát donutila usnout. Asi poprvé za dobu, co chodím na kosmetiku jsem opravdu vytuhla. A řeknu vám, že si to dopřeji častěji, bez jakéhokoli ostychu, protože tomu říkám ten pravý relax.

Blanka mi na začátek opět vysvětlila, co bude dané ošetření obnášet a jaké produkty budou použity. Ty mi pak připomíná i během samotné procedury, která se odehrává ve velmi příjemném prostředí s přírodními prvky.


Nanášení čistícího gelu Nettoyant Gommant Marin si pamatuji velmi přesně. Obsahuje jemné mikročástice, aplikuje se na navlhčenou pokožku a jeho účinky jsou uvolnění a vyčištění pleti. V zápětí následoval krém Ger Lift se zpevňujícími účinky s výtažkem z mořských řas, který se nechal vstřebat. Během nanášení třetího produktu, a to vitalizační masky Masque Marin jsem usnula. Bylo to krásných dvacet minut nerušeného spánku, během kterých maska působila.

Probudilo mě až omývání vodou a jemné osušení pleti. Celá procedura je vlastně jemná a pleť je krásně hýčkaná. Závěrečnou tečkou byl denní krém Base De Jour Marine.

Po více jak hodinovém ošetření byla pleť oživená a prosvětlená. Už jsem nevypadala jako šedá myš, které nepomohl ani rozjasňovač a svěží tvářenka.


Není ošetření, které bych si v GERnétic neužila. Pořád se nemůžu rozhodnout, jestli mám radši to obličejové nebo tělové. Obojí má totiž něco do sebe. A už teď se těším na to další, letní, které je pro mě zatím překvapením.

Chodíte na kosmetiku? A jak často?

- Petra - 

Tento článek vznikl ve spolupráci s GERnétic.





You May Also Like

1 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.