Zásnuby

by - listopadu 11, 2018

Píše se rok 2005 a my se setkáváme poprvé. Ve dveřích. U mých rodičů. A už tehdy prohlašuji, že kdyby nebyl zadaný, že bych ho brala. Všichni se tomu smějí a až o pár let později nám rodiče prozrazují, že si těch pohledů mezi námi všimli. V ten moment jsem na sobě měla velice módní tepláky. Zelené a vytahané. Ty tepláky, na které dodnes všichni vzpomínáme.

Po dvou letech od onoho setkání jsme se viděli podruhé. A právě v roce 2007 se opravdu seznamujeme a v roce 2008 se stáváme oficiálně párem.

Tak takto se  začal psát náš společných příběh.


Náš vztah byl od začátku jako na houpačce, plný dobrodružství, emotivních momentů, legrace, vášně a lásky. A to je asi to, co na něm miluji. Oba dva jsme berani a bylo nám od začátku jasné, že klidné vody nebudou nic pro nás.

Prožili jsme toho spolu opravdu spoustu a já bych o našem vztahu mohla napsat román. Ten si však zatím nechám v pomyslném šuplíku.

Provázelo nás vztahem spousta mezníků a každý z nich bude v našich srdcích napořád.

Avšak ten, na který jsme vnitřně čekali snad všichni, se datuje k 11.6.2018.

Odehrál se na Mallorce, v restauraci na útesu, hrála naše písnička, měli jsme kolem sebe naše nejbližší a zbývalo pár minut do půlnoci. Ten moment, kdy si přítel poklekl s krabičkou v ruce nezapomenu. 


Když jsme začali přemýšlet o naší svatbě, tak nám začalo docházet, že všechno do sebe vlastně zapadá a že není jediný důvod otálet. A tak jsme se rozhodli uspořádat náš den pět měsíců od zásnub.

Den na který se těšíme, jehož součástí bude i naše Stacie a kterému věnuji samostatný článek.

- Petra -

Tyto úžasné fotky má na svědomí má sestra http://dominikascholzova.cz/

You May Also Like

1 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.