Předsvatební péče o pleť

by - listopadu 15, 2018

Že jsem, co se pleti týče, věčný puberťák, to už není žádným tajemstvím. Každý podzim se však moje pleť totálně zblázní a já jsem se tím pádem taky asi zbláznila, když jsem si umanula, že budu mít svatbu právě v tomto období.

A co si budeme povídat, během toho plánovacího a zařizovacího koloběhu na sebe my ženy často  zapomínáme a pak si den před důležitou akcí, a že je svatba sakra důležitá, říkáme, jak jsme si měly zajít odpočinout, nechat se hýčkat a hlavně dát pleti pořádnou péči, abychom právě v den D neměly pocit, že hůř už jsme vypadat nemohly. Tedy alespoň do té doby, než na sebe hodíme nebo necháme nanést tuny make-upu. A kdo by měl takové množství rád, že jo.


Já mám to štěstí, že mi tuhle důležitou věc připomněli úžasní lidé z GERnétic a tak jsem zachránila co se dalo během dvou ošetření, aby se má pleť zklidnila, vyživila se a zvládla přečkat v klidu svatební přípravy a onen den.

A jestli vy nemáte nikoho, kdo by vám tohle vtloukl do hlavy, pak na vás apeluji právě já, abyste si dopřály alespoň hodinové ošetření, které zmůže opravdu hodně. A pokud je součástí i obličejová masáž, pak mi věřte, že načerpáte i novou energii do finálních příprav.

Jak jsem už psala, já absolvovala ošetření rovnou dvě, protože to moje pleť prostě potřebovala. Paní Blanka, ke které chodím už pár let, zvolila čistící, vyživující a zklidňující kúru a ta způsobila opravdový zázrak.


Mé dvě hodiny na kosmetickém lehátku začaly čištěním pleti, a to tekutým mýdlem na problematickou pleť Derma, který reguluje tvorbu mazu a zamezuje vzniku zánětlivých projevů na pleti. A že jsem jich teda měla. Dočištění pak následovalo zklidňujícím tonikem Sebo Ger.

Skvělým protizánětlivým přípravkem, který jsem dostala i domů, co kdyby náhodou, je maska Imunno, která se může použít tradičně pár minut a nebo ji necháte vstřebat přes noc. No a pokud chcete opravdovou bombu, pak je dobré smíchat Imunno s krémem Synchro, a to 1:1. Synchro má totiž regenerační účinky, takže tato kombinace pomůže pupínky minimalizovat. Já si tuhle dvojku oblíbila a je fakt, že po velkých zanícených bolácích se slehla zem.

Aby toho nebylo málo a problém se opravdu podchytil, byla mi nanesena protizánětlivá a zvlhčující  maska Argini, jejíž základ tvoří mandlový olej. 


Poslední produkt, který nesmím zapomenout zmínit je zlatá maska Peel Of Anti Age, která má rozjasňující efekt. Nanesena mi byla na oční okolí, to abych svého nastávajícího u oltáře uhranula nejen šaty, ale také pohledem.

Během ošetření jsem si užila také dokonalou masáž obličeje a dekoltu, protože jak víme, čištění pleti je občas nepříjemné a tak je to potřeba něčím kompenzovat. Blanka opět odvedla skvělou práci a já budu díky ní vypadat u oltáře lépe, než kdybych se na kosmetiku vyprdla.

A co vy? Když si položíte otázku, jestli chodíte před důležitou akcí na kosmetiku, jak si odpovíte?

- Petra - 

Článek vznikl ve spolupráci s GERnétic.

You May Also Like

0 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.