Restart pleti po době rouškové

by - července 26, 2020

Článek vznikl ve spolupráci s GERnétic.

Tentokrát jsem si dovolila název článku vypůjčit, protože to, jak nazvali v GERnétic mé další ošetření, dokonale vystihuje následující řádky. 

Doba roušková se zapíše do historie. Pro někoho s vážnějším podtextem a pro někoho jen jako vzpomínka na pár týdnů s novým "doplňkem". 

Ať to bude tak či onak, když se na to podívám z pohledu působení na naši pleť, tak to byla docela zatěžkávací zkouška. V mém okolí jsem potkala ne jednoho člověka, kterému se objevila vyrážka, rozjel se ekzém a nebo mu o sobě daly vědět nějaké ty pupínky. Proto si naše pleť zaslouží restart.

___________________________________________________________________

HYDRATOVAT, ROZJASNIT A V NEPOSLEDNÍ ŘADĚ VYČISTIT 
___________________________________________________________________

Já osobně jsem potřebovala všechny tři věci. A už teď vám můžu říct, že po ošetření jsem viděla okamžité projasnění a oživení mé pleti. A to si pak člověk připadá, že nepotřebuje už ani kapku make-upu a může rovnou vyrazit mezi davy lidí. 

Tentokrát si mě vzala do parády kosmetička, odborná poradkyně a školitelka Světlana. Zase musím předbíhat, ale ta její masáž si to zaslouží. Protože ta byla! Prosím, domyslete si slovo, které pro vás bude znamenat absolutní pecku. Než jsem si ji ale mohla užít, pleť bylo potřeba očistit, a to již tradičně odličovacím mlékem Glyco, které rozpustí líčidla, uvolní nečistoty, odstraní odumřelé buňky, zregeneruje, hydratuje a zjemní pleť.


Následoval jemný peeling. U toho bych se chtěla pozastavit, protože v létě se s ním musí opatrně. Pokud to přeženete, můžou vám na sluníčku vyskákat pigmentové skvrny. 

Závěrečná fáze čištění byla tonizace přípravkem Sebo Ger a pak už nastala ona kosmetická masáž a obnova pleti. Zas a znova se budu opakovat, že tohle by si měl dopřát jednou za čas každý, protože to je neuvěřitelný relax. 

Restart pleti po době rouškové byl proveden v několika krocích.

___________________________________________________________________

STIMULACE, AKTIVACE, REGENERACE, POSÍLENÍ, OCHRANA.
___________________________________________________________________


Nanášeny byly postupně výrobky GERnétic jako například Mito Special+ pro zlepšení celkového stavu pokožky, Vasco pro zklidnění pleti a posílení kapilár a nebo Masque Marin, která je protizánětlivá a vitalizační. Některé z dalších produktů můžete vidět na fotce, ale o těch vám povím něco zase někdy příště.


Na úplný závěr se nanesla kapka Melano 15, který chrání pleť před slunečním zářením. Tento produkt mi dělal společnost už před více jak dvěma lety při našem putování po Itálii a osvědčil se mně i manželovi, který tomu mazání moc nedává.

Mimochodem, o našem dobrodružství v Itálii si můžete přečíst v článku Výročí na cestách | autem po severní Itálii.

No a protože už mám pleť díky tomuto ošetření zregenerovanou, měla bych začít přemýšlet nad tím, kam si pojedu odpočinout, abych ten restart dopřála i tělu a myšlenkám.

A pokud byste se chtěli nechat taky opečovávat a zajímalo by vás, kolik takové ošetření stojí, tak orientační cena je 1 500 Kč, trvá přibližně 90 minut, najdete ho pod názvem Beauté II. Specifická pěstící péče a skvělé na něm je, že se dá pokaždé upravit podle toho, co zrovna vaše pleť potřebuje.

Ať už se rozhodnete pro jakýkoli druh relaxace, přeji vám, abyste si ho co nejvíc užili.

- Petra - 

You May Also Like

0 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.