Blogger event - Lirene

by - ledna 28, 2016

Někdy jsou dny, kdy bych nevylezla z postele a nejraději bych se válela pod dekou celý den a četla si třeba knížku, nebo se dívala na oblíbené filmy. Pak jsou ale dny, kdy se ráda vydám do společnosti, potkám po dlouhé době známé tváře a poznávám u toho něco nového.

A přesně taková byla předposlední lednová sobota. Vydala jsem se na setkání blogerek, které uspořádala značka Lirene. Ozkoušela jsem si pár výrobků, ze kterých mě nejvíce zaujal CC krém. Hydratační krém bílé barvy se po nanesení na pleť mění v make-up hnědé barvy. Slibuje perfektní shodu s přirozeným tónem pleti, přičemž by měl pomoci zakrýt nedostatky a dodat zářivý a svěží vzhled. Na první pohled opravdu zajímavý kousek.


Velký rozruch způsobil také čistící kartáček. Můžete si pořídit za 699,- celou sadu, která obsahuje nástavec pro čištění pleti, nástavec pro vmasírování krému a čistící hydratační gel. Kartáčky slibují efektivnější čištění a navíc se po jejich použití krémy do pleti lépe vstřebávají. 

Pro závěrečnou péči o pleť můžete použít jeden z mnoha krémů. Značka Lirene nabízí širokou škálu, takže si na své přijde každý, ať už máte pleť mastnou, citlivou a nebo potřebujete bojovat proti prvním vráskám. 

Kosmetika je běžně dostupná v drogeriích a nebo také na internetu na různých e-shopech. Já sama vlastnila například odličovací mléko a nebylo vůbec špatné.


Za pozvání děkuji společnosti Mark Distri a eshopu kupkosmetiku.cz. Akce byla povedená a já si mohla opět s někým popovídat o všech těch holčičích věcech. Společnost mi mimo jiné dělal i můj Olympus, takže se můžete podívat nejen na fotky, ale také na video
A taky mi určitě napište, jestli značku znáte a případně, jestli jste něco vyzkoušeli.

You May Also Like

16 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.