Jak si zdobím diář

by - ledna 26, 2016

Měsíc co měsíc usedám ke svému diáři s hrnkem horké kávy a upouštím uzdu své kreativitě. To, co z toho vznikne není nikdy předem známo, ale výsledek je vždy barevný a dodává mému diáři živost. 

Vytáhnu barevné tužky, lepítka, washi pásky, nálepky a nejrůznější obrázky, které jsem si našla na pinterestu a vytiskla. Pak už se uzavřu na pár desítek minut do pomyslné bubliny a maluji, lepím, píšu a těším se na výsledek. Dnes vás nechám nahlédnout na to, jak se začal psát měsíc leden, kterému jsem vdechla život modrou a růžovou barvou.


Pokud byste chtěli vidět celý proces zdobení, mrkněte na video (klik) a pokud byste se mi chtěli pochlubit, jak vypadá ten váš diář, určitě mi napište do komentáře odkaz, nebo se mi svěřte s tím, jestli si také libujete ve všech těch papírnických maličkostech a kde je nejčastěji pořizujete.

Lepítka a barevné tužky kupuji v papírnictví nebo na ebay, stejně tak washi pásky. Ty navíc seženete i v mém oblíbeném eshopu washipasky.cz, kde mají takový výběr, že kolikrát nevím kterou si koupit dřív. A pokud se vám líbí můj diář, který navrhla litevská blogerka, dá se koupit také na ebay.

Zdobíte si svůj diář nebo si naopak žádný diář nevedete?

You May Also Like

10 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.