Radosti

by - února 01, 2016

Udělat si radost, a to klidně i maličkostmi. Podle mě jedna z důležitých věcí, kterou by se měl naučit každý z nás. Máte rádi dobrou knihu? Kupte si nějakou a přečtěte si ji. Nebo vám stačí jít se proběhnout? Udělejte to. A nebo jste nároční a potřebujete k radosti něco většího? Splňte si to, nebo si alespoň plňte malé krůčky, které vás k tomu velkému cíli dostanou.

Já si v poslední době udělala radost hned několika věcmi, respektive jsem v mém životě objevila něco, co mi tu radost udělalo.

Ačkoli jsem si o sobě myslela, že nejsem příliš trpělivý člověk, tak musím říct, že omalovánky mě začínají přesvědčovat o opaku. Dokážu u nich sedět i hodinu a jediné, co mě z toho zapálení může vyrušit je zlomená pastelka. Je úžasné pozorovat, jak se pod mýma rukama tvoří barevný příběh a s každým dalším obrázkem se mi na tváři objevuje úsměv.


"Neopouštěj staré věci pro nové." Už i Svěrák a Uhlíř tenkrát moc dobře věděli, že i staré věci si zaslouží naši pozornost. A já se jimi tentokrát řídila. Už jsou to téměř čtyři roky, co jsem poprvé vyzkoušela malinový sprchový gel od Oriflame. Měla jsem ho ráda, protože během sprchování jsem byla zahalena do malinové vůně a moje pokožka byla jemná díky peelingovým zrníčkům. Jediné, co jsem mu vytýkala bylo to, že vůně příliš dlouho nevydržela. A protože se staré věci opouštět jen tak nemají, zvláště pak, pokud jsou dobré, tak si tu malinovou vůni dopřávám znovu.

Poslední radostí je naprosto dokonalý náramek. Ano, mám pro šperky slabost a protože jsem zjistila, že náramků mám málo, tak jsem svou sbírku začala tak trochu rozšiřovat. Po vánočním náramku, který jsem pořídila mně i mé sestře, se mi ve sbírce vyjímá tento nový kousek, který je naprosto dokonalý. Něžnost, která je zastoupena bílou, doplňuje elegance, kterou vidím ve zlaté. Náramek James Troy je z kovů a polodrahokamů a já mám pro něj slabost. Myslím, že ho nějakou dobu z ruky nesundám.




Je něco, co udělalo v poslední době radost vám?

You May Also Like

14 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.