Zimní nezbytnosti

by - ledna 13, 2016

Tak, jak se střídá den po dni, týden po týdnu a měsíc po měsíci, tak se střídají i výrobky v mé koupelně. Někdy je to v závislosti na ročním období, jindy za to může moje nálada a v neposlední řadě onen výběr ovlivňují mé aktuální potřeby. 

Přesto se však najde pár kousků, které jsou na své místě neustále a nebo se pravidelně vrací. A některé z nich vám teď ukážu.  



Makeup Pure Light od Yves Rocher jsem si poprvé pořídila již dávno a na blogu o něm byla i recenze (odkaz). Teď jsem se k němu opět vrátila a jestli to má pleť dovolí, pořídím si i třetí, čtvrtou a klidně i desátou lahvičku. Není extra krycí, ale je lehký, splyne s pletí, kterou sjednotí a dodá do tváře jas. Takže i v tom nejšedším počasí a po probdělé noci vypadá pleť svěže. Netvoří masku, nemáte pocit, že máte ucpané všechny možné póry a vlastně o něm celý den nevíte. Makeup má tekutější konzistenci a ačkoli mám smíšenou pleť, tak v tomhle období se nelesknu a nemám potřebu chodit se přepudrovávat. Velký benefit makeupu je také vůně. Tu já oceňuji u každého kosmetického výrobku a u tohoto makeupu je nádherně jemná a svěží, přesně taková, aby charakterizovala přínosy makeupu pro vaši pleť.


Sprchových gelů není nikdy dost. I když, teď se mi doma sešla docela slušná zásoba a mám na nějakou dobu vystaráno. Běžně mi stojí v koupelně vedle sebe tři sprchové gely a já si podle aktuální nálady vybírám, po kterém sáhnu. Čekala bych, že si zvolím nějaký kořeněný sprchový gel, který zahřeje už samotnou vůní, ale já si naopak zvolila svěží, krémový Dove, který ve mně evokuje tu chvíli, kdy se zachumlám do čerstvě vypraných peřin. A protože nevysušuje, nemusím se po něm mazat tělovým krémem a můžu si tak jeho vůni na své pokožce užívat celou noc. Tohle je totiž jeden z mála sprchových gelů, kdy se vůně na těle drží opravdu dlouho. 

Přemýšlela jsem, kterou rtěnku vám v dnešním článku ukážu, ale nezvládla jsem vybrat pouze jednu. V poslední době jich střídám rovnou pět a na žádnou nedám dopustit. Hned tři jsou od značky Yves Rocher. Moje oblíbená pastelka na rty v odstínu Rose sorbet, hydratační, krémová v odstínu Rouge grenadine a lesklá rtěnka se 100% třešňovým olejem v odstínu Rose coctail. Ty zbylé dvě má naopak na svědomí značka Astor a obě jsou tak trochu zapomenuté kousky, které jsem vytáhla ze šuplíku teprve nedávno. Červená Authentic red a nude Beige coquette. Elegantní bílo-zlaté balení rtěnky Soft Sensation je jeden z důvodů proč je miluji. Ty další jsou hydratace, dokonalá pigmentace a dobrá výdrž.


Aby ten dnešní článek nebyl příliš dlouhý, některé další nezbytnosti vám ukážu zase příště. A nebo se můžete podívat na můj youtube kanál, kde představuji své oblíbence, a to nejen ty kosmetické, za každý měsíc. Vy se tak můžete inspirovat, co třeba vyzkoušet.


A abyste inspirovali i vy mě, napište mi, jaké jsou vaše zimní nezbytnosti. Co třeba říkáte na nezbytný zimní doplněk stravy chlorellu?

You May Also Like

22 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.