Šťavnaté kousky od Oriflame

by - srpna 16, 2016

Před pár týdny jsem byla na jednom moc příjemném setkání. Slunce pražilo a osvěžující záchranou byla malinová limonáda. Všeobecně, domácí limonády jsou pro osvěžení tou nejlepší volbou. A proč ji zmiňuji? Protože v ní byly kousky šťavnatých malin, které by se daly přirovnat k letním novinkám od Oriflame. Jsou k nakousnutí!


Jako první jsem sáhla po dlouhotrvajícím laku na nehty, který se představuje v pěti tropických odstínech, které připomínají horké pláže, dovádění ve vlnách a ovocné koktejly. Když jsem si mohla vybrat kousek k testování, ani chvilku jsem neváhala a sáhla jsem po růžovém odstínu Hot Flamingo. Lak vydrží tři dny bez škrábnutí, s lehkými úpravami až týden, a ta barva je naprosto úžasná. Pokud jste ji prošvihli na instagramu, pak nesmutněte, protože o ní ode mě ještě určitě uslyšíte.

Léto má neskutečnou moc a já si všimla, že spousta dívek a žen se právě v tomto období odhodlá sáhnout po výrazné rtěnce či lesku. A na to vsadila i nová rtěnka Lip Sensation, která nabízí osm šťavnatých odstínů, které se budou na vašich rtech božsky lesknout. Mým favoritem je odstín Malibu blush.


Celou trojici novinek, o kterých vám chci v dnešním článku povědět, uzavírá pětice očních stínů The One Colour Impact, které se po nanesení změní na pudrově sametové. 

No a protože novinky nechci testovat sama, vyberu jeden komentář pod tímto článkem, jehož majitel či majitelka se může těšit na nějaký ten kousek, který si může vyzkoušet a já budu doufat, že se pak s námi podělí o své zkušenosti v jednom z dalších komentářů. Vítězný komentář bude vylosován v neděli 21. srpna 2016, takže do soboty do půlnoci můžete komentovat. Pokud si chcete být jistí, že vám případná výhra neuteče, nezapomeňte připojit e-mail, kde vás můžu kontaktovat.

Kterou novinku byste si chtěli vyzkoušet?

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA.
GRATULUJI VÍTĚZCE.



You May Also Like

18 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.