Volání jara

by - dubna 26, 2017

Musím říct, že si s námi počasí v posledních dnech pěkně zahrává. Jeden den mám chuť vytáhnout mokasíny a druhý den bych se nejraději zabalila do huňaté šály. Ty zatažené dny umí navíc pěkně zamávat s náladou. 

Stále se držím svých osvědčených tipů, které mě nenechají spadnout na dno energie, která bez slunečních paprsků opravdu ubývá.

     _____________________________________________________________________________ 

NA MÉ TIPY SE MŮŽETE MRKNOUT V ČLÁNKU "5 tipů, jak zvládnout jarní únavu"
     _____________________________________________________________________________


Musím říct, že nejvíc mi zatím pomáhá pohyb, a to hlavně ten na čerstvém vzduchu. Pokaždé se cítím skvěle a je jedno, jestli nám se Stacie na cestu svítí sluníčko, nebo se musíme chránit před jarním deštěm. Pohyb má navíc jednu obrovskou výhodu. Můžu si pak bez výčitek dopřát opečený špekáček nebo pořádný plátek grilovaného masa. Nehledě na počasí jsme totiž zahájili grilovací sezónu.

Po návratu domů, ať už z oné procházky nebo práce, je potřeba, abych si tu jarní náladu uchovala. Proto jsem po domě rozmístila spoustu jarních dekorací. Letos u mě vedou dřevění zajíčci. Myslím, že vymyslím způsob, jak by mohli zdobit dům po celý rok. Nechybí ani květiny. Kromě těch čerstvých máme ve vstupní chodbě celoročně tyto tulipány, které vypadají jako živé.


Jaro jsem se rozhodla přivolat také kosmetikou. Začala jsem volit jemné a přitom veselé barvy. Bleu Céladon a Rose Doux jsou dva odstíny laků od Yves Rocher, které jsem si zamilovala. Ten první, modrý si oblíbí každý, kdo má rád výraznější odstíny a ten druhý sedne i těm, kteří dávají přednost bezbarvému laku. Na nehtech působí opravdu přirozeně. 

Mou pleť hýčkám čas od času textilní maskou Garnier. Od doby, co jsem je měla možnost testovat, se staly mým oblíbeným kosmetickým pomocníkem. Pleť je po aplikaci okamžitě vyživená, hydratovaná a na dotek krásně hladká.

Já doufám, že se k nám jaro zase brzy vrátí a dopřeje nám spoustu dnů plných slunce. Už se totiž těším, až nadobro uzavřu zimní šatník a budu moci vyrazit ven jen v lehké bundičce. A taky se nemůžu dočkat toho, až vám budu moci ukázat mé nové jarní botky v akci. Mimochodem, kam chodíte nejraději nakupovat boty?

Tak co, jak přivoláváte jaro? A taky už potřebujete více toho sluníčka?

You May Also Like

7 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.