Tipy na vánoční dárky - zaměřeno na domácí mazlíčky

by - listopadu 06, 2017

Nastává čas, kdy se na vás budou ze všech stran valit upoutávky s tipy na vánoční dárky. Mámě, babičce, sestře, tátovi, dědovi nebo bratrovi. A co teprve partneři? Bude toho spousta a já sama se ráda nechám inspirovat, protože ne vždy mi stačí vlastní nápady.

Tentokrát jsem se ale rozhodla začít úplně z jiné stránky. A ještě vám poradím, jak pár korun ušetřit.  

____________________________________________________

STACIE JE NEDÍLNOU SOUČÁSTÍ NAŠÍ RODINY.
____________________________________________________


Proto i pro ni máme každý rok pod stromečkem několik dárků. V podstatě už jako malá jsem nikdy nezapomněla na mé zvířecí kamarády. Ať už to byla žvýkací kost pro psa, konzerva pro kočku a nebo směs pro křečka. 

O Vánocích mi dělá obrovskou radost pozorovat ostatní, jak rozbalují dárky a jak se postupně objevuje úsměv na rtech, když se pod papírem ukrývá něco, co si přáli. U Stacie je to jiné, ona jde po tom co voní a šustí. Pamlsky jsou jasná volba každý rok, ale vždy se snažím vymyslet něco navíc. Jeden rok to byl úžasný zimní kožíšek s kapucí, jindy to byla logická hračka, která ji zabaví po dobu, co nejsme doma, a od mé sestry dostala krásný obojek. Ano, i ostatní v naší rodině kupují dárky pro naše chlupáče.

A proto jsem se rozhodla dát vám pár tipů na pár věcí, které jsem vybírala na  základě zkušeností a také toho, co by se mi líbilo. Navíc kousky potěší nejen naše parťáky, ale také páníčky. Já totiž zastávám názor spokojený pes rovná se spokojená pán. A naopak.




1. obleček - Aliexpress | 2. šátky na krk - Aliexpress | 3. popruh na běhání - Aliexpress 
4. jmenovka - Aliexpress | 5. hračky - Propacky | 6. obleček - Aliexpress 
7. svítící obojek - Aliexpress | 8. kočičí obojek - Aliexpress | 9. obojek - Hound
10. vodítko - Hound | 11. pamlsky - Yoggies | 12. miska - Zoohit 
13. dózy na uchování pamlsků - IKEA


Jak jste si všimli, neopomněla jsem ani kočky, například obojek. Navíc dózy nebo oblečky jsou univerzální. A důvod je ten,že v naší rodině si své místo vydobyl svérázný, roztomilý a jedinečný Pan Vločka.

A teď už to slíbené šetření. Já sama často objednávám spoustu věcí z AliExpressu, kde je velký výběr za příjemné ceny. A protože využívám tento e-shop poměrně často, je pro mě příjemným způsobem, jak ušetřit, cashback Plná Peněženka. A právě na AliExpressu můžete získat z nákupu až 5% zpět. Pokud rádi nakupujete na Zoohit, stejně jako má kamarádka, pak se můžete těšit až na 2% z nákupu, které vám budou připsány na váš účet. V nabídce je téměř 600 e-shopů, takže můžete šetřit i na nákupech pro sebe. Registrace je zcela zdarma a dostanete 50Kč vstupní bonus. Takže za vyzkoušení to určitě stojí.

Teď už vám popřeji příjemné nákupy a ať se ty dárky pod stromečkem setkají s úspěchem.

Kupujete svým domácím mazlíčkům vánoční dárky?
Máte nějaký tip, o který byste se chtěli podělit?

Článek vznikl ve spolupráci s Plnou Peněženkou.

You May Also Like

4 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.