Den, kdy mi začalo chutnat sushi

by - ledna 22, 2018

Bylo to jednoho listopadového odpoledne, kdy jsem měla před sebou nejen jednu z akcí pro blogerky, ale hlavně mě čekalo pár hodin ve výborné společnosti mé sestry a Verči. 

V ten příjemně chladný ale prosluněný den jsme se vydaly společně na oběd a protože nám zbývalo ještě pár desítek minut, usadily jsme se v jedné malé kavárně. Škoda, že jsme měly plné žaludky, protože domácí skvosty z pekárny přímo vyzývaly k tomu, abychom je ochutnaly. Tak třeba někdy příště.

O pár minut později a o pár metrů dál na nás čekal naprosto úžasný interiér podniku Asian Temple, který dokonale doplňoval a navozoval atmosféru akce, která se točila kolem značky Tesori d´oriente. Zajímavá prezentace o výrobcích byla rozšířena o téma, které se zaobíralo ajurvédou. Během přísunu informací jsme si mohly nechat namalovat na tělo například mandalu, čehož já jsem využila, a v neposlední řadě jsme se mohly občerstvit výbornými asijskými pokrmy.

________________________________________________________

A TO BYL TEN DEN, KDY MI ZAČALO CHUTNAT SUSHI.
________________________________________________________


Zkoušela jsem mu dát šanci už několikrát, ale nikdy jsem se nedokázala dostat přes dva, tři kousky. Až v ten osudný den, kdy jsem se cítila, jako bych byla na dovolené v Asii, jsem si na tomto pokrmu opravdu pochutnala. A dokonce jsem si přidala! Kdyby mě sem někdo pozval na další sushi pohoštění, vůbec bych se nezlobila a odcházela bych domů naprosto spokojená. Musím se přiznat, že zatím zvládám pouze avokádo a lososa v rolkách, ale třeba se časem dopracuji i k jiným druhům. Na tom mi ale  zase až tak nezáleží.

A když už jsem zmínila tu dovolenou v exotice, nesmím v tom chladném počasí opomenout výrobky Tesori d´oriente, protože ty vás na onen kontinent  přenesou díky své vůni. Pokud ve vaně plné horké vody a pěny do koupele zavřete oči, můžete se přenést do zahrad, na pláž a nebo prostě tam, kde vám bude příjemně. Že nemáte vanu? Nesmutněte, protože můžete sáhnout po sprchovém gelu a užít si stejný požitek i ve sprše.
________________________________________________

PŘENÉST SE DO ASIE, TO BY BYLA PARÁDA!
________________________________________________


Musím říct, že to bylo báječných pár hodin a opravdu jsem se si je užila. A navíc, díky mé sestře mám konečně fotky z akce, kde není jen samá kosmetika a jídlo, ale jsem vidět i já, takže se můžu při pohledu na tu fotku přenést zpátky v čase a nasát opět trochu té atmosféry.

Znáte značku Tesori d´oriente a chutná vám sushi?

- Petra -

You May Also Like

1 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.