Co jsme našli pod stromečkem

by - ledna 01, 2019

Rozjímáme u vánočního stromku a nemůžeme uvěřit tomu, že to zase tak rychle uteklo. Na Vánoce se těšíme pokaždé celý rok a než se člověk stačí vzpamatovat, tak aby znovu odpočítával dny.

Ačkoli tyto svátky považujeme u nás doma hlavně za čas, kdy můžeme být spolu, tak se jako každý těšíme i na dárky. Pokaždé jsem napnutá, čím se vzájemně překvapíme. A letos se to podařilo opravdu na jedničku.

A co že jsme to našli pod stromečkem?
Byla tam spousta dárků. Ty které jsme si přáli, ty které jsme nečekali a taky jich bylo pár, které nás šokovali. V příjemném slova smyslu.

Protože vím, že tenhle typ článku je na blogu každý rok oblíbený, tak jsem vás o něj nechtěla ochudit ani letos. Vybrala jsem ale zástupce a za každého z naší trojky vám ukážu jeden dárek.

Dárek, který jsem absolutně nečekala a ze začátku jsem docela tápala na co vůbec je, je knihář. Chytrý zápisník knih, designový kousek na poznámky a navíc je z ekologického materiálu. Každou knihu, kterou si přečtete si můžete zaznamenat. Já bych to nazvala takovým propracovanějším čtenářským deníkem, který vás ale donutí nad knihou více přemýšlet a něco si z ní odnést. Pokud vás tento projekt zaujal, určitě mrkněte na webové stránky (klik).


Stacie si letos pod stromečkem rozbalila nový pelíšek. Ten její starý se začal trhat a navíc byl celý látkový, což byl občas oříšek na údržbu. Naše psice má totiž umění pouštět chlupy celoročně v takovém množství, že má člověk pocit, že nedělá nic jiného, než uklízí a vysává. Proto jsme moc rádi využili nabídky e-shopu vsepropejska.cz, který nám nové odpočinkové místo poskytl. Hlavní část je z eco kůže, což nám ulehčí úklid. Nechybí ani malý polštářek, což bylo pro nás plus. Stacie si totiž strašně ráda dává něco pod hlavu, ať už polštář a nebo si nahrabe deku. Doufám, že nám nový kousek, který nám mimochodem skvěle ladí s interiérem, vydrží několik dalších let.


Poslední dárek, který dostal manžel, nebo spíše celá rodina, je každoroční tradiční kalendář, který nám bude připomínat události z roku 2018. Můžeme tak celý rok vzpomínat na to, co jsme zažili. Kalendář pak hezky zrecyklujeme, a to tak, že fotky vystříháme a nalepíme do rodinného alba. Kalendář máme již čtvrtý rok a nedáme na něj dopustit. Od začátku jsme věrní tiskárně eprinter, která má nejen skvělou kvalitu, ale také cenu. Navíc je zakázka pokaždé hotová rychlostí blesku, což znamená do dvou dnů, a to i před Vánocemi. Za nás tedy naprostá spokojenost.


Jsem ráda, že letošní dárky byly všechny takové, které využijeme a hodí se nám. A navíc spousta z nich byla opravdu originální. 

Doufám, že i vy jste pod stromečkem našli to, co jste si přáli, nebo co vás potěšilo. A teď už můžeme opět začít odpočítávat dny do dalších vánočních svátků.

- Petra - 

You May Also Like

0 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.