Smyslné maličkosti

by - ledna 16, 2019

Ať je vám osmnáct, třicet a nebo se váš věk blíží k půlstoletí, vždy byste si měly dopřát nějaké maličkosti, které podtrhnou vaši ženskost a díky nímž se budete cítit smyslná.

A je úplně jedno, jestli si je užijete doma v soukromí a nebo se odvážíte vzít si je do společnosti. A nebojte se, nebude řeč o žádných extrémech, ale o takových maličkostech, které by vám mohly pomoct cítit se víc žensky. Respektive o věcech, které bohatě stačí k tomu, abych se smyslně cítila zrovna já.

Tak třeba to budete mít stejně a nebo mi naopak napíšete, co zaručeně pomáhá vám.

Kdybych měla napsat o první věci, která mi pomáhá cítit se žensky, pak je to parfém. Dlouhá léta jsem upřednostňovala jemné, svěží a nenápadné vůně. Tak, abych na sebe příliš nepoutala pozornost. Teď si však moc ráda dopřeji i opravdu výraznou vůni, která už při prvních tónech dává najevo ženskou přítomnost. Stále nevyhledávám extra kořeněné a těžké složení, ale už vím, že lehký nádech výraznosti dodá právě třeba na smyslnosti. Oblíbencem posledních týdnů se stal Boucheron Quatre, který mě doprovázel i ve svatební den, kdy jsem se chtěla cítit opravdu jedinečně. Sehnat ho můžete například v síti parfumerií Marionnaud nebo na notino.cz. Věřím, že si vůni cedru a pižma doprovázenou tóny citrusů a květin zamilujete.

Koupit si výrazný parfém je jednoduché co myslíte. A přitom udělá s vaším sebevědomím tolik. Aromaterapie je totiž mocná čarodějka.


K ženskosti vám bez debat pomůže také šperk. Ať už zvolíte jemný nebo výrazný kousek, věřte, že i to vám pomůže. Často stačí nasadit jen náušnice či řetízek a hned se budete cítit lépe, upraveněji a sebevědoměji. Nevěříte? Zkuste si i doma nechat na ruce prstýnek nebo doplňte pohodlný outfit náušnicemi. Při pohledu nejen do zrcadla vás každý takový kousek rozzáří. Já už téměř nesundávám svůj zlatý medailonek, který i v kombinaci s obyčejným pyžamem dokáže divy.

Tohle byly mé dva kousky, které považuji za jednoduše aplikovatelné a žena si na ně rychle zvykne.

Co ale taková červená rtěnka? Já sama jsem s ní dlouho bojovala. Trvalo mi týdny, než jsem byla ochotná, nebo spíše odvážná, vyjít s rudými rty na ulici. Ze začátku jsem měla pocit, že se každý dívá jenom na mě a říká si, jak jsem zmalovaná. A víte co? Teď už to nevnímám, nebo jsem si to spíše přestala namlouvat. Naopak se v ní cítím skvěle. Žensky a sebevědomě. Moje oblíbená je True Red od Oriflame z řady Giordani Gold a troufá si říct, že právě červenou nosím nejčastěji.


Poslední smyslná maličkost je spodní prádlo. Hezké spodní prádlo, které můžete nechat rafinovaně vykukovat ze svetru, saka, halenky či trička. Že vám to přijde vulgární a nebo nemáte odvahu? Věřte, že já si nejdříve připadala taky divně. A víte co? Teď miluji skvěle padnoucí kousky s krajkou, které můžu decentně zakomponovat do svého outfitu. V současné době si plánuji pořídit krajkovou podprsenku se širšími ramínky. Na tohle období mi však přijdou skvělé body. Ačkoli se může zdát, že krajka nezahřeje, tak věřte, že každá vrstva se počítá, i ta "děravá". Navíc můžete body kombinovat s crop topy a oversize svetry a určit si tak samy, kolik centimetrů krajky necháte vykouknout. Krásné body seženete například v síti prodejen Tezenis, na otto-shop.cz a nebo třeba v Lidlu, kde jsem krásné kousky ulovila i já.

Tohle byly maličkosti, které mi pomáhají cítit se žensky až smyslně. 
A co zaručeně zvedne sebevědomí vám?

- Petra -

Článek vznikl ve spolupráci s Otto-shop.

You May Also Like

2 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.