Na vlně něžnosti

by - března 29, 2019

S nadcházejícím jarem se ve mně probouzí chuť na něžné kousky. Od péče o pleť přes líčení až po kousky v šatníku a jídla na talíři. Jemnost, lehkost a svěžest. 

Pomalu ale jistě odkládám huňaté svetry, péřovou bundu a boty s kožíškem. Tmavé laky odsouvám kamsi dozadu. V lednici a mrazáku už nejsou zásoby vývaru, nýbrž zelenina a ovoce na smoothie. A i náš domov projasnily jarní květiny. 

V koupelně vystřídaly na poličkách sprchové gely s tmavými barvami a kořeněnými vůněmi ty svěží a s obaly, které místnost prozáří. Tak třeba bílá řada Loving Care od Oriflame se u nás vyjímá. Miluji její mandlovou vůni a to, jak pečuje o mou pokožku. Krémový sprchový gel nevysušuje a tělové mléko je už taková třešnička na dortu, protože eliminuje účinky tvrdé vody.


Když zůstanu u pojmu tělový, tak v tomhle duchu se nese i má momentálně nejpoužívanější rtěnka. Často sahám také po lesku na rty, který rty jen lehce podtrhne. Neodpustím si ani červenou, ale s těžkým srdcem jsem z kabelek vytáhla purpurové odstíny, které si užiji zase až na podzim. 

Mé myšlenky se začínají také pohupovat na vlně letní nálady, protože přechod mezi jarem a létem je vždycky tak rychlý, že si to nestačím ani uvědomit. Letos mě čeká dobrodružná dovolená na lodi a já si už začínám v hlavě urovnávat seznam k balení. Sluneční brýle, opalovací krém, něco lehkého přes plavky, abych se hned první den nespálila a pak taky ty plavky. 


Sama sobě jsem si řekla, že si nové zasloužím. Alespoň jedny celkové a do páru i jedny dvoudílné. Nádherné celkové v bledě modré barvě s volánem jsem objevila na lidl-shop.cz, ale zatím se ve mně pere myšlenka, zda zvládnou obstojně ustát můj hrudník. No a těch dvoudílných mají neuvěřitelný výběr na lascana-shop, kde se to hemží barvami a střihy, že si musí vybrat snad úplně každý.

Ráda bych si pořídila nějaké něžné a zároveň takové, které vydrží dovádění ve vlnách v moři.

Teď si jdu ale dál užívat toho jara ve vzduchu a vy mi můžete zatím tady, na instagramu nebo facebooku napsat, jestli už jste se taky naladili na teplé roční období, nebo jsou ve vás ještě záchvěvy zimy.

- Petra -


Článek vznikl ve spolupráci s lascana-shop.cz


You May Also Like

0 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.