Předsevzetí pro rok 2020

by - února 14, 2020

Článek vznikl ve spolupráci s GERnétic.

Když se chýlil rok 2019 ke konci, kladla jsem si otázku, jestli si pro těch dalších dvanáct měsíců s dvacítkou na konci stanovím nějaké předsevzetí. A protože jsem už tak nějak tušila, že bude ten rok 2020 náročný, hektický a jeho dny budou napráskané od rána do večera, rozhodla jsem se pro jedno jediné, které bych chtěla dodržet.

_____________________________________________

VÍCE SE VĚNOVAT SAMA SOBĚ
_____________________________________________


Zní to sobecky? Možná trochu. Ale pro mě to bylo něco, co jsem už v minulosti zanedbávala. Posouvala jsem nejrůznější termíny týkající se mé osoby a pořád si jen říkala, že to přece počká do dalšího měsíce. Tomu jsem chtěla udělat konec. Mimochodem, zkuste to udělat i vy a dejte se alespoň pro jednou na první místo. Uvidíte, že i jeden měsíc, kdy vy budete středem vás změní k nepoznání. Alespoň vnitřně. A nejlepší pocit z toho budete mít právě vy. A to je nejdůležitější, nebo ne?


Do té jediné věty jsem chytře zaobalila desítky věcí. Tady jsem realista a píšu schválně desítky, protože u stovek by to dopadlo stejně jako v minulosti, takže nijak. A jestli chcete nějaký ten příklad, abych vás třeba navedla k tomu, na čem byste mohly zapracovat i vy, tak na následujících řádcích vám nějaké prozradím. Nejdřív mi ale prosím odpustí pánové, píšu tvrdé y záměrně, protože předpokládám, že tohle je problém hlavně nás žen. 

Tak tedy.
Chodit pravidelně ke kadeřníkovi. Myslím, že jednou ročně to fakt nestačí, nebo alespoň moje konečky křičí o pomoc už po půl roce a já se je rozhodla vyslyšet.

Naučit se konečně španělsky. Asi tak před deseti lety jsem skončila u druhé lekce a v podstatě jsem ji nepřekonala dodnes. Což je docela ostuda, když vezmeme v potaz fakt, že jsem na Mallorce skoro jako doma.

A v neposlední řadě bych si chtěla častěji dopřávat kosmetiku a masáže.

A právě masáží jsem to mé předsevzetí odstartovala. Díky dlouhodobé spolupráci jsem si mohla dopřát GERnétic masáž+. S Blankou, která se o mě stará už od samého začátku jsme se domluvily, že ačkoli mě čeká celotělová masáž, zaměří se malinko více na šíji, a to kvůli mému sedavému zaměstnání. Masážní olej z hroznových zrníček Huile De Massage se postaral o lehké prohřátí a nastartoval uvolnění svalového napětí. Doprovodná vůně rozmarýnu a levandule pak uvolnila i mou mysl. 


Více jak hodinku jsem mohla odpočívat a užívat si toho, že o sebe nechávám pečovat a věnuji se tak sama sobě. Na závěr jsem si vybrala aplikaci účinného přípravku Adipo Gasta, který má v sobě "buněčného trenéra". Představte si, že vám někdo běhá po těle, hledá tukové buňky a díky aktivním látkám zlepšuje jejich energetický metabolismus. Nehledejte pod tím hubnoucí zázrak, ale je to spíše takový malý pomocník, který podpoří vaše úsilí. Nejlepší je aplikovat ho na problematické partie a plosky chodidel. 

Kromě krému Adipo Gasta jsem si vyprosila ještě aplikaci tělového tonika Lympho na lýtka, které jsem měla oteklé a takové těžké. Tohle tonikum totiž pomáhá odstranit otoky a únavy nohou a jeho účinek je znát téměř okamžitě. 


Z masáže jsem odcházela skoro jako nový člověk. Odpočatá, zregenerovaná a ještě s vyživenou pokožkou. Orientační cena celotělové masáže je  1 500 Kč za 90 minut a může se jakkoli upravit podle vašich potřeb. 

Já se rozhodla, že si ji brzy zopakuji. Protože co jsem si slíbila? Ano, že se budu více věnovat sama sobě. 

A co vy, dopřáváte si pravidelně nějakou péči? Nebo jste spíše ten typ, co si nadělí extra hýčkání jen výjimečně?

Ať už je to jakkoli, určitě na to nezapomínejte a občas se nechte rozmazlovat.

- Petra - 

You May Also Like

1 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.